Free Bird
Sailing

Zeilgebied

  • IJsselmeer

  • Waddenzee

  • Noordzee

De ultieme zeilbeleving

Een zeiljacht huren met schipper was nog nooit zo gemakkelijk als bij Free Bird Sailing.

Aankomst Makkum:

Bij aankomst in Makkum ontmoet je aan boord de ervaren schipper/instructeur (en de overige bemanningsleden). Eerst gaan we onder het genot van kop koffie, thee of frisdrank kennismaken met het schip en met elkaar. Dat doen we tot in details, vervolgens gaan we in gezamenlijk overleg een bestemming bepalen, afhankelijk van weer en wind.

Vanuit de vaste ligplaats in Makkum zijn er diverse mogelijkheden om zeiltochten te maken. Afhankelijk van de weersomstandigheden biedt het IJsselmeer volop mogelijkheden. Tochten over het Wad naar de eilanden blijven magisch, of tochten over de Noordzee die wat voor de meer ervaren zeiler uitdagender zijn.

Dagtochten: IJsselmeer

Een dag (mee) zeilen op het IJsselmeer! Met vrienden, familie of met collega’s, gezellig bijpraten, relaxt zeilen, ergens in een pittoresk IJsselmeer haventje een gezellige lunch nuttigen, of op een ontspannen manier zaken bespreken. Dit maakt een dagtocht op de Free Bird een onvergetelijke ervaring.

  • Dag    € 500,- incl. schipper                           

      Check-in tijd: 09:00  Check-uit tijd: 18:00

      Max. 6 personen

Weekendtocht: IJsselmeer

Een weekend (mee) zeilen op het IJsselmeer! Met vrienden, familie of met collega’s. Samen koersen uitzetten naar mooie IJsselmeerhavens en het ultieme zeilen ervaren op de Free Bird.

Weekendtocht: Waddenzee

Of een weekend (mee) zeilen op de Waddenzee! Met vrienden, familie of met collega’s samen een tochtplanning maken naar de mooie Waddeneilanden, rekening houdend met het tij, weer en wind. Op de eilanden heerlijk genieten van de natuur, de mooie vergezichten over het Wad en de Noordzee. De volgende dag vertrekken we naar een samen bepaalde bestemming. Zondag aan het einde van de dag aankomst in Makkum!

Weekendtocht: Rondje Waddenzee/Noordzee

Rondje links of rechtsom de eilanden! Voor zeilers met meer ervaring is dit een mooie uitdaging. Samen op vrijdag een tochtplanning maken, eerst Texel of eerst naar Vlieland. Zaterdag een mooie tocht over de Noordzee, Zondag wordt dan weer koers gezet naar Makkum. Uiteraard is alles afhankelijk van het tij, weer en wind.


 

  • Weekend     € 1.250,- incl. schipper 

       Check-in tijd: Vr 14:00    Check-uit tijd: Ma 09:30     

       4 (6) personen

Rondje Eilanden.PNG